Veiledning for gründere

Ønsker du å etablere din egen arbeidsplass? Lurer du på hvordan du skal gå frem? Hvilken selskapsform som passer best for deg og ditt selskap? Eller når man er momspliktig?
Spørsmål som dette kan du få svar og hjelp til gjennom veiledningstimer for gründere.

Rådgiverne ved Etablerersenteret  fungerer som diskusjonspartner, sparringpartner og forretningsutvikler for deg som trenger assistanse i etablerings- og vekstfasen.
De bidrar med veiledning, og hjelper deg med å lande de «luftige idéene» og vurdere realismen i dem.

Veiledningen kan bestå av enkle råd som valg av selskapsform, hvordan man setter opp kapitalbehov, informasjon om tilskuddsordninger, praktisk hjelp med å registrere firma, råd i forhold til lengre prosesser som konsept- og forretningsutvikling, strategiske valg etc. 

Veiledning for gründere er et lavterskeltilbud. Man behøver ikke å ha en forretningsplan for å benytte seg av veiledningstilbudet. Rådgiverne ved Etablerersenteret hjelper alle gründere uavhengig av selskapsform, bransje og innovasjonsgrad. Det stilles heller ikke krav om at forretningsidéen må være noe revolusjonerende nytt. Hos Etablerersenteret er alle nye gründere velkommen.

Kontakt oss

Lurer du på hvordan du skal komme i gang?
Kontakt oss gjerne, så kommer vi med råd om hvor du bør starte.
 

Sidsel Humberset

Sidsel Humberset

Rådgiver

40 80 62 95

sidsel@etablerersenteret.no

June Kristiansen

June Kristiansen

Rådgiver

90 54 49 42

june@etablerersenteret.no

Bestill rådgivningstime

Vil tilbyr gratis rådgivningstimer til alle som har fullført et av våre kurs. Fyll inn skjema under så tar vi kontakt så snart som mulig.