Etablererkurs

Etablererkurset er et grunnkurs i hva som skal til for å etablere egen virksomhet og som går mer i dybden på de problemstillingene du vil møte som selvstendig næringsdrivende.

Pris: kr. 800,- (inkl. enkel lunsj og kursmateriell)
Lengde: 12 timer (over to dager)

Kursinnhold

  • Forretningsplanlegging
  • Idé, marked og økonomi i forretningsplanen
  • Problemstillinger som selvstendig næringsdrivende

Vi gir deg grunnlaget og oversikten du trenger for at oppstarten skal gå så smertefritt som mulig. Du får en innføring i forretningsplanlegging.

Et godt startsted
Å starte og drive en bedrift er meningsfylt og stimulerende, men også risikofylt og krevende. Hvis du planlegger virksomheten grundig før oppstart, kan det spare deg for unødige problemer senere. Etablererkurset er også et perfekt sted å treffe andre mennesker i samme situasjon.

Hovedvekt på forretningsplan
Kurset har hovedvekt på idé, marked og økonomi i forretningsplanen. Utvikling av en forretningsplan er å lage en bedrift på papiret. I denne prosessen ser du sammenhengen mellom produkt eller tjeneste, marked og nødvendige ressurser som kreves for å få en levedyktig virksomhet. Dette reduserer blant annet risikoen for en feilsatsing og veien mot målet blir tryggere å gå for deg som etablerer.

Kurset gir tilgang til gratis rådgivningstime

Dette kurset er en del av A-B-C Etablering

Kurspakken som gir den aller beste starten for deg og din virksomhet, og nødvendig påfyll for deg som alt har startet egen virksomhet.

Velg en kurspakke og spar penger

Velg dato for påmelding

Påmeldingen er bindende. Kursene blir finansiert av Bergen kommune og Hordaland fylkeskommune.

Etablererkurs